Main Page Sitemap

Sila sex nl


sila sex nl

worden voor een zachte aanraking. Wat is er aan de hand? Het is beminnen door meditatie en aanraking. Gelijkwaardigheid Het is belangrijk om je te bevrijden van elk gevoel van ongelijkwaardigheid in je relatie. Ga bij een vuurmeditatie rechtop staan en stel je voor dat er een vlam door alle energiecentra gaat.

Ze moet lachen, Ger lacht mee en vraagt verder: Heb je altijd zin in sex? Dit alles is gebaseerd op een oeroude traditie van sensualiteit en lichamelijk genot. Mannelijke en vrouwelijke verbintenis, tantra ziet de vrouw en de man als twee helften van een eenheid.

Het stelt de geslachtsgemeenschap uit en besteedt meer aandacht en tijd aan het voorspel, zodat een grotere sensuele extase bereikt kan worden. Leg je rechterhand op het hart van de ander. Kundalini is in perfecte overeenstemming met het lichaam, omdat het door je eigen lichaam wordt opgewekt. Deze twee facetten gaan samen, omdat het onderbewustzijn zich verbindt met seksuele energiestromen. Ger vandaag neuken kan zijn oren niet geloven, sterker: hij valt van de ene verbazing in de andere. Geven en ontvangen Bij tantrische sex is het niet de bedoeling dat én partner actie onderneemt. Als je uitademt, stel je dan voor dat je energie in het hart van de ander blaast. Ger moet lachen en zegt: Ja, beetje karig, zo met zijn tweetjes.

Sila sex nl
sila sex nl


Sitemap