Main Page Sitemap

Ik ben geneukt


ik ben geneukt

de geile buurvrouw niets van weten. Daarna liet ze zich over mijn grote pik zakken en begon me te berijden. Ze likt alles schoon, ze bleef een hele tijd voorzichtig met haar kutje langzaam op en neer gaan en het zaad stroomde uit haar vagina, over mijn pik heen. Nadat ze me helemaal leeg had gezogen en getrokken, keek ze me met een onschuldige blik aan en vroeg met haar liefste stemmetje: Ben je morgen toevallig ook vrij? Ik kreeg een heftig orgasme en ze probeerde zoveel mogelijk zaad in haar mond te krijgen en door te slikken. Ik had, naast de standjes, nog een paar fantasien over haar die ik uit wilde laten komen. Ze boog zich over mijn lul heen en begon me weer te pijpen en dat deed ze goed. Ik had verwacht dat ze hard gillend de tuin uit zou rennen, want ik had zelf het idee dat ze een beetje preuts was.

Bart begon mij eerst in mijn kutje te neuken. Ze keek me diep in mijn ogen aan en pakte toen mijn grote pik vast en begon er langzaam aan te trekken. Ze keek slaperig om zich heen en toen ze mij zag zitten, vroeg ze: Waar ben ik? Hallo, mijn naam is Simone. We gingen het dus doen.

Ze zat met haar rug tegen de muur te slapen. Nu maar hopen dat ik niet zwanger word van hem. Ik zou je eigenlijk in je kont moeten neuken als straf, zei hij grappend. Jij bepaalt hoever je gaat. Een paar weken geleden waren mijn vrouw en ik naar de Intratuin. Miep heeft thuis de tuinbroek aan. Het was een zonnige dag en ik was vrij, dat betekende helemaal niets doen en daar besloot ik me in de achtertuin mee bezig te houden. Wat zullen we doen? De buurvrouw komt de telefoonoplader terugbrengen. Dan wordt ze vanzelf wel wakker. Ik ben de tel kwijt geraakt zo vaak ben ik klaar gekomen, ahhh zo geil!


Sitemap