Main Page Sitemap

Getinte vrouw scheert kutje kaal en wordt geil


getinte vrouw scheert kutje kaal en wordt geil

dat ik erg jaloers zou worden.

Hij had me tijdens de koffiepauze wel eens wat over zijn jonge vrouw verteld, en ik wist dat ze ruim 20 jaar jonger was dan hij. Ja, daar zijn wij altijd wel op uit, om mijn geile vrouwtje tijdens onze uitstapjes lekker door andere.

Na twee dagen van de omgeving te hebben bekeken, gingen we op een avond wat drinken in een strandtent. Ideaal voor wat wij van plan. Nu is het mijn beurt. Heerlijk als ze klaarkomt met een ander. Ik ben haar slaaf. Alleen zodra ik begon over fantasien of andere geile dingen sloeg ze dicht en veranderde ze vaak van gesprek. Ik wil helemaal niet wakker worden want ik geniet van de warmte van het bed en van jouw warme lichaam. Uiteraard had ik mijn slettenscheur weer helemaal kaal geschoren en lekker glad als een jong meisjeskutje.

De laatste tijd experimenteren we met SM en domineren. En zo naderde de bewuste avond. Gert is 6 jaar ouder dan ik en ik ben ook heel gelukkig met hem. Onze relatie duurt nu vier jaar en is nog steeds goed en heel leuk. Toen ik een keer thuis kwam van mijn werk bleek dat zij een buitenlandse chauffeur had meegenomen. Hij belde me al vanaf zijn werk dat ik me die avond lekker uitdagend en hoerig moest kleden. Ieder ging zo zijn eigen weg. We zijn wel heel verschillend; ik ben verpleger en zij heeft een goede baan.


Sitemap