Main Page Sitemap

Mooie stevige volwassen geile vrouw


mooie stevige volwassen geile vrouw

een glas wijn. Zij is nu 23 en ik ben. Ik ben verleid door mijn man Frank 46 om HET te doen met zijn compagnon Ben. Maar voor ik mijn pik tegen haar kutje kon zetten haalde ze een vinger door haar druipende lipjes. Op zijn tenen liep hij naar de slaapkamer. Als iemand mij een jaar geleden gevraagd had of ik een grote pik lekkerder vind, dan had ik het al over bekende antwoord gegeven het gaat er om wat hij er mee doet. De droom van elke man!

De kinderen kunnen daar naar hartelust in het ondiepe water spelen terwijl de ouders genieten van een hapje maar vooral van een drankje. Ze houdt wel van een beetje harde seks. Hij wil het, zij doet het. Mijn naam is Ben, en ik ben 48 jaar geleden de aarde op geschopt. Onlangs waren er dorpsfeesten bij ons in het dorp en daar komen altijd veel toeristen. Tanja die binnenstapte overzag de situatie en greep. Zolang het hun geheim was konden ze alle vier genieten. Een harde kreet van zijn vriend deed hem even opkijken zijn stiefmoeder zoog fanatiek op zijn lul om geen druppel verloren te laten gaan. Het is zomer 2011 als ik een avontuur beleef die ik nooit meer zal vergeten! Sanne luisterde met rode oortjes naar het hele verhaal.


Sitemap